Despre noi

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are unportofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebelusi, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, detergent lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt și brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Pentru noi, părerea consumatorilor este mai mult decât importantă și ne ajută să performăm în a oferi produse excelente, soluții optime și sfaturi utile. De aceea, vă provocăm să ne lăsați un mesaj, o părere, o sugestie sau un sfat, legat de experiențele cu produseleSano, despre oamenii care ne reprezintă compania dar și magazinele în care ne găsiți. Pentru a ne lăsa un mesaj, vă invităm pe pagina noastră de Facebook, Sano România!

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs., dar și online.

Telefon: 021-350.30.04
Email: info@sanoromania.ro
Adresa: B-dul Biruintei nr. 362 Oras Pantelimon, Ilfov.